Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

Klachten en garantie

Wij doen er alles aan om jouw bestelling naar volle tevredenheid bij jou af te leveren. Heb je toch een klacht of opmerking over jouw bestelling? We raden je aan om hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice door te mailen naar info@bonpard.com, onder vermelding van je ordernummer en foto’s. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen om zo samen tot een passende oplossing te komen.

Is je bestelling volgens de Track & Trace code bezorgd of staat de status van je bestelling op verzonden, maar heb je na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar info@bonpard.com.

Helaas kan het bij de verzending van pakketten voorkomen dat deze onderweg beschadigd raakt. Wanneer ook de inhoud van jouw bestelling beschadigd is geraakt, raden wij je aan zo snel mogelijk na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice door te mailen naar info@bonpard.com. Wij willen je vragen je ordernummer en een foto van de beschadigde producten toe te voegen aan de e-mail, zo kunnen wij je zo snel mogelijk helpen!

Bestellingen worden voor ze ons magazijn verlaten aan een uitgebreide kwaliteitscheck onderworpen. Helaas kan het voorkomen dat er een product ontbreekt of dat je andere artikelen hebt ontvangen dan besteld. In dit geval willen we je vragen zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op te nemen door te mailen naar info@bonpard.com, onder vermelding van je ordernummer en foto’s. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen om zo samen tot een passende oplossing te komen.

De voeders en supplementen van Bonpard worden verzonden vanaf verschillende locaties. Hierdoor kan het voorkomen dat jouw bestelling in meerdere pakketten verzonden wordt en de pakketten niet gelijktijdig geleverd worden. Bevat jouw bestelling geen voeders én supplementen of heb je de volledige bestelling niet binnen de aangegeven levertijd ontvangen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@bonpard.com, onder vermelding van je ordernummer en foto’s