Verzending, betalen en retourneren

Verzending

Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen bezorgd. Voor de meest actuele informatie over jouw bestelling, raden we je aan om je Track & Trace code goed in de gaten te houden. Je ontvangt altijd een Track & Trace code per e-mail (controleer ook je spam).

Voor de bezorging van onze pakketen werken wij samen met Thijse Koeriersdienst. De bezorging van de pakketten vindt plaats van maandag t/m vrijdag, op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen verwerkt en/of bezorgd. Wanneer je niet thuis bent op het moment van leveren, ontvang je een niet-thuis bericht. Hierna kan een nieuwe leverafspraak ingepland worden. Na drie afleverpogingen worden niet bezorgde pakketten automatisch teruggestuurd naar de afzender.

Let op; je bestelling wordt verwerkt en verzonden door  Grovet B.V..

Verzendkosten

Onze verzendkosten, ongeacht het aantal producten of de grootte van je bestelling, per januari 2024 zijn:

Verzending via Thijse Koeriersdienst (NL) € 7,95
Verzending via Thijse Koeriersdienst (BE) € 14,95

Betalen

Je kunt je bestelling gemakkelijk en veilig betalen, tevens zijn er geen extra kosten verbonden aan de betaalmethode in onze webshop. Momenteel bieden wij de volgende betaalmethode aan:

IDeal

Retourneren

Je hebt bij Bonpard Dieetvoeding het recht om tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling/een deel van je bestelling retour te sturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten, exclusief verzendkosten, gecrediteerd. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht zal het product onbeschadigd en in de originele staat retour gestuurd dienen te worden. Gelieve retouren te melden via info@bonpard.com. De bestelling dient, indien mogelijk, in de originele verpakking retour gestuurd te worden. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bonpard niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde producten.

Retouradres

Bonpard

Otto Hahnweg 24

3542 AX Utrecht

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

Wij doen er alles aan om jouw bestelling naar volle tevredenheid bij jou af te leveren. Heb je toch een verkeerd of beschadigd product van ons ontvangen of heeft het product een te korte houdbaarheid? We raden je aan om zo snel mogelijk na ontvangst contact op te nemen met onze klantenservice door te mailen naar info@bonpard.com. We willen je vragen je ordernummer en een foto van de producten toe te voegen aan de e-mail. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing!