Bonpard dieetvoeding voor paarden: via de dierenarts, met de dierenarts

OVER BONPARD

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Het doel van Bonpard is om kwetsbare paarden en paarden met ziekten en lichamelijke problemen zo goed mogelijk met dieetvoeders en voerstrategieën te ondersteunen. Bonpard is meer dan een muesli. Bonpard staat voor de totale aanpak van het voeren, inclusief keuze en kwaliteit van ruwvoer en het dagelijkse voerschema.

Wij doen doorlopend onderzoek naar de beste manier om wetenschappelijke en praktische kennis toe te passen in onze voeders. Zo maken wij een optimale voeding voor paarden met uiteenlopende ziekten en aandoeningen en ondersteunen wij dierenartsen en paardenmensen.

Via de dierenarts, met de dierenarts

Bonpard speciaalvoeders zijn alleen verkrijgbaar via de dierenarts. De dierenarts kan immers de oorzaak van het probleem zo goed mogelijk vaststellen en tot een goede en complete behandeling komen. De dierenarts heeft ook een belangrijke rol bij het voorlichten en ondersteunen van de eigenaar en de verzorger(s) van het paard. Daarvoor levert Bonpard veel informatie en hulpmiddelen, ondermeer via de website, trainingen en lezingen, brochures en meer.