Bonpard speciaalvoeders en supplementen
Bonpard dieetvoeding voor paarden: via de dierenarts, met de dierenarts

Via de dierenarts, met de dierenarts

Waar zijn de producten van Bonpard te koop?

Bonpard speciaalvoeders en supplementen bestel je direct via onze webshop of bij de dierenarts. Elke dierenarts kan Bonpard producten leveren, ook jouw eigen dierenarts!

Informeer bij je dierenarts naar Bonpard speciaalvoeders en supplementen. Indien niet voorradig, zal de dierenarts dit na bestelling snel in huis hebben. Gebruik de finder om een verkooppunt bij jou in de buurt te vinden, staat jouw (paarden)dierenarts hier niet tussen? Geen probleem, het kan zijn dat deze nog niet toegevoegd is. De Bonpard speciaalvoeders en supplementen zijn bij iedere (paarden)dierenarts verkrijgbaar. Indien het niet op voorraad is, kan het besteld worden. Bespreek met jouw dierenarts welk type voer het beste aansluit op de behoeften van jouw paard.

Ben jij (paarden)dierenarts en staat jouw praktijk nog niet in onze finder? Neem dan contact met ons op via info@bonpard.com.

Bent u dierenarts en wilt u Bonpard bestellen?

Informatie voor dierenartsen

Bonpard speciaalvoeders passen in de preventieve gezondheidszorg van paarden. Controleer de gezondheid en de Body Condition Score (BCS) bij elke vaccinatie. Bij klachten, overgewicht of vermagering geeft u een gericht en passend voeradvies. Met de uitgebreide informatie bij de voersoorten maakt u een voerschema op maat. Houd daarbij ook rekening met een overgangsperiode naar het nieuwe voerregime. Gezonde paarden krijgen ruim ruwvoer en geen of beperkt krachtvoer, een tekort ligt dan op de loer. Geef dan het advies om met Bonpard Forage supplement het rantsoen te optimaliseren.

  • U bestelt Bonpard bij Grovet B.V. en biedt de Bonpard speciaalvoeders aan in uw eigen praktijk
  • Vanaf heden bieden wij ook dropshipment aan; zo bestelt uw klant de Bonpard speciaalvoeders gemakkelijk via onze webshop. Benieuwd naar de voordelen voor u of vragen over de dropshipment? Neem contact met ons op via info@bonpard.com.
  • Via Grovet kunt u ook informatiepakketten over de speciaalvoeders en supplementen van Bonpard bestellen
  • Bonpard speciaalvoeders zijn verpakt per 20 kg
  • Bonpard supplementen zijn verpakt in goed hersluitbare emmers van 3 of 5 kg
  • Voor informatie over de speciaalvoeders en de toepassingen kunt u altijd contact opnemen door een mail te sturen naar: info@bonpard.com

Heeft u interesse in dropshipment?