Via de dierenarts, met de dierenarts

Waar zijn Bonpard producten te koop?

Bonpard voeders en supplementen koop je bij de dierenarts.

ELKE DIERENARTS KAN BONPARD PRODUCTEN LEVEREN. OOK UW EIGEN DIERENARTS!

Bonpard voeders zijn ontwikkeld voor paarden met gezondheidsproblemen. Natuurlijk is eens een goede diagnose belangrijk om de juiste voerkeuze te maken. Dieetvoeding is onderdeel van het behandelplan, die de dierenarts instelt voor bepaalde aandoeningen.

Informeer bij je dierenarts naar Bonpard voeders en supplementen. Indien niet voorradig, zal de dierenarts dit na bestelling snel in huis hebben.

Informatie voor dierenartsen

Bonpard voeders passen in de preventieve gezondheidszorg van paarden. Controleer de gezondheid en de Body Condition Score bij elke vaccinatie. Bij klachten, overgewicht of vermagering geeft u gericht en passend voeradvies. Met de uitgebreide informatie bij de voersoorten maakt u een voerschema op maat. Hou daarbij ook rekening met een overgangsperiode naar het nieuwe voerregime. Gezonde paarden krijgen ruim ruwvoer en geen of beperkt krachtvoer. Een tekort ligt dan op de loer. Geef dan het advies om met Bonpard Forage supplement het rantsoen te optimaliseren.

U bestelt Bonpard bij Grovet BV.

Bonpard voeders zijn verpakt per 20 kg.

Bonpard supplementen in goed hersluitbare emmers van 3 of 5 kg.

Voor informatie over de voeders en de toepassingen kunt u altijd contact opnemen door een mail te sturen naar: info@bonpard.com

Volg de erkende nascholing voor dierenartsen: Voedingsconsulent Paard

Zo leert u meer over paardenvoeding in de praktijk!