Via de dierenarts, met de dierenarts

Waar zijn Bonpard producten te koop?

Bonpard voeders en supplementen koop je bij de dierenarts. Elke dierenarts kan Bonpard producten leveren, ook uw eigen dierenarts!

Informeer bij je dierenarts naar Bonpard voeders en supplementen. Indien niet voorradig, zal de dierenarts dit na bestelling snel in huis hebben. Gebruik de finder om een verkooppunt bij u in de buurt te vinden, staat uw (paarden)dierenarts hier niet tussen geen probleem het kan zijn dat deze nog niet is toegevoegd. De Bonpard dieetvoeders, speciaalvoeders en supplementen kunt u bij elke (paarden)dierenarts verkrijgen. Indien het niet op voorraad is, kan het besteld worden. Bespreek met uw dierenarts welk voer de beste keuze is voor uw paard.

Bent u (paarden)dierenarts en staat uw praktijk nog niet in onze finder neem dan contact met ons op via info@bonpard.com.

Ben je dierenarts en wil je Bonpard bestellen? Klik hier!

Informatie voor dierenartsen

Bonpard voeders passen in de preventieve gezondheidszorg van paarden. Controleer de gezondheid en de Body Condition Score bij elke vaccinatie. Bij klachten, overgewicht of vermagering geeft u gericht en passend voeradvies. Met de uitgebreide informatie bij de voersoorten maakt u een voerschema op maat. Hou daarbij ook rekening met een overgangsperiode naar het nieuwe voerregime. Gezonde paarden krijgen ruim ruwvoer en geen of beperkt krachtvoer. Een tekort ligt dan op de loer. Geef dan het advies om met Bonpard Forage supplement het rantsoen te optimaliseren.

  • U bestelt Bonpard bij Grovet BV.
  • Via Grovet kunt u ook informatiepakketten bestellen.
  • Bonpard voeders zijn verpakt per 20 kg.
  • Bonpard supplementen in goed hersluitbare emmers van 3 of 5 kg.
  • Voor informatie over de voeders en de toepassingen kunt u altijd contact opnemen door een mail te sturen naar: info@bonpard.com