Bonpard Resistance supplement is genomineerd voor het Horse Product van het Jaar 2019!!

Bonpard, op advies van de dierenarts

Dierenartsen schrijven Bonpard Resistance voor bij paarden met een verminderde weerstand. Ze zien de paarden opknappen en zijn erg tevreden over de resultaten. Het gebruik van Bonpard Resistance heeft bij veel paarden een positief effect op de gezondheid. Vooral paarden die net niet helemaal gezond zijn, gevoelig zijn voor infecties, een slechte vacht of mok hebben of gewoon even te weinig energie hebben. Na gebruik van Bonpard Resistance geven de eigenaren aan dat de klachten verdwijnen en de energie weer terugkwam in hun paarden. 

Dierenarts en internist Erica Reijerkerk (FPC De Hofstede te Leusden)

“Ik heb Bonpard Resistance met goede resultaten ingezet bij paarden met afweer problemen tijdens de seizoenswisselingen. Paarden met mok of huidproblemen kan je wel lokaal behandelen, maar het probleem komt natuurlijk van binnenuit. Ook bij paarden met auto-immuun aandoeningen en chronisch zieke paarden heeft het een goed effect. Van alle eigenaren krijg ik zeer positieve feedback. De paarden eten het makkelijk. Het haalt de paarden net even over de drempel heen om helemaal gezond te worden. ” 

 Dierenarts Marleen den Hartog (DAP Dokkum)

“Ik zet Bonpard Resistance in bij paarden met frequent terugkerende klachten, zoals luizen, mok, maar ook luchtweginfecties. Dat zijn paarden waarbij de weerstand nèt een beetje te weinig is. Het is een goed uitgebalanceerd supplement. De toegevoegde algen met essentiële vetzuren hebben een bewezen effect op de weerstand en zijn ontstekingsremmend. Ik adviseer Bonpard Resistance voor alle paarden die een boost nodig hebben in hun weerstand. Bijvoorbeeld om ze door een moeilijke periode te halen. De eigenaren zijn zeer tevreden. Ze bellen veel minder vaak, omdat de paarden gezonder blijven…!”

Steun Bonpard en STEM! www.horsesproductvanhetjaar.nl

Darmflora

Regel nummer één voor het verbeteren van de weerstand is het optimaliseren van de darmflora. Met veel gezond ruwvoer zal dat veelal goedkomen. Maar paarden met een wat minder gezonde darmflora hebben meer ondersteuning nodig. Een variatie aan vezelsoorten en pre- en probiotica dragen bij aan een grotere diversiteit van “goede” darmbacteriën. Bonpard Colon is de ideale aanvulling op hooi om dit te bewerkstelligen.

Ingrediënten die écht werken

Verder is de weerstand gebaat bij de opname van voldoende essentiële voedingsstoffen. Denk hierbij aan mineralen en vitaminen, zoals selenium, zink, koper, vitamine A, D en E. Het dagelijkse rantsoen bevat zeker niet altijd voldoende. En als het rantsoen wel net voldoet aan de behoefte van het paard, lijkt een iets hogere opname van een aantal mineralen en vitaminen zelfs beter te zijn. Natuurlijk moet dit goed uitgerekend worden om het risico van een overdosering te vermijden. 

Naast deze toevoeging van noodzakelijke voedingsstoffen kan Bonpard Resistance de weerstand van je paard nog meer verbeteren.

Bonpard Resistance bevat speciale essentiële vetzuren uit algen, die ontstekingsremmend werken en hele specifieke betaglucanen uit gisten, die het immuunsysteem reguleren.

De kleine brokjes zijn makkelijk opneembaar. Je voegt het toe aan het dagelijkse voer. Bijvoorbeeld Bonpard Colon om de darmflora te ondersteunen. Na een paar weken zie je verschil in gezondheid en energie aan je paard!

Laat uw stem niet verloren gaan!

U kunt stemmen tot 7 januari 2020